Blog Fantasy

 Blog de recomanacions per jugar i triomfar al Fantasy de La Liga (Segons la meva experiència personal)




Recomanacions: 

1. Investiga a fons:

Coneix les regles i el format de la teva lliga de fantasia. Comprèn com es puntua i quines són les restriccions de la teva plantilla.

2.Estudia els jugadors:

Investiga els jugadors abans i durant la temporada. Analitza el seu historial, estadístiques, lesions recents i projeccions.
Mantingues-te al dia de les notícies de la Liga per estar al corrent de canvis en la plantilla, lesions o suspensions que puguin afectar els teus jugadors.

3. Equilibra el teu equip:

Intenta tenir un equilibri entre posicions clau. Tenir molts receptors oberts i corredors pot ser útil, però no descuidis altres posicions com el devanters o la defensa.


4.Gestionar la banqueta:

Mantingues un banc de qualitat amb jugadors que puguis utilitzar en cas de lesions o enfrontaments difícils. Assegura't de tenir un suplent per a cada posició clau.
No dubtis a fer canvis en la teva plantilla si notes que alguns jugadors no estan rendint com s'esperava.


5. Aprofita les oportunitats de canvi:

Estudia el mercat de canvis i les opcions de lliure determinació a la teva lliga. Pots millorar el teu equip intercanviant jugadors o fitxant agents lliures prometedors.

6. Aprofita les oportunitats de canvi ventes etc...:

Estudia el mercat de canvis i les opcions de lliure determinació a la teva lliga. Pots millorar el teu equip intercanviant jugadors o fitxant agents lliures prometedors.

Mantén-te actiu amb les negociacions dels altres integrants de la lliga.













Comentarios

Entradas populares de este blog

Com analitzar cada jornada de lliga

CONCEPTES BASICS PER FER UNA BONA PLANTILLA