CONCEPTES BASICS PER FER UNA BONA PLANTILLA

 

Conceptes bàsics per crear una plantilla eficient pel teu fantasy i guanyar a tots els teus amics


Posició de Porter: És molt important tenir un porter que sigui titular i un porter per assegurar-te poder disputar la jornada per si un falla. Per mi és molt important que el jugador sigui d'un equip no gaire creatiu en el seu joc o més ben dit un equip petit (ja que són equips que normalment solen rebre molts xuts a porteria).

Equips que tenen porters de qualitat: Getafe, Cadiz, Las Palmas, Valencià, Rayo Vallecano,


Posició de defensa: Per mi segons la meva experiència hem de comptar amb defenses d'equips grans que rebin pocs gols. I també elegir bé la posició dels defenses perquè alguns equips juguem amb carrilers i al final són jugadors que normalment arribant a les jugades d'atac de l'equip. 

Exemple de jugadors: Balde és un exemple molt clar, ja que és lateral esquerra d'un equip que golejant poc i ell és un jugador que arriba molt a les jugades d'atac i, per tant, normalment participa en jugades de gol, cosa que es tradueix en punts.



Posició de migcampista: Hi ha tres tipus de migcampistes que us explicaré ara mateix 

Migcampista defensiu: El mig defensiu com indica el seu nom és normalment el primer jugador de l'equip en començar una jugada d'atac i quan el seu equip ataca es queda lluny de la porteria rival per evitar possibles contraatacs. Per tant, aquest tipus de jugadors no ens interessa 

Migcampista organitzador: Normalment, és un jugador que està entre un terme mitjà entre ofensiu i defensiu poques vegades fa passes de gol, però és una millor opció que un migcampista defensiu.

Migcampista Ofensiu: És el migcampista que més ens interessa, ja que és el que té més probabilitats de participar en una jugada de gol i també és un dels jugadors que més passes de gol ens dona i això es tradueix en més punts per la nostra jornada. 

Posició de davanters: Aquesta és la posició que normalment més em costa triar el que vull perquè només tenim dues opcions.

El 9 rematador: Bàsicament, és el jugador amb més opcions de rematar a gol i normalment el que més marca, però no sempre és el que més puntua dels ataca'ns, però sí el que té més possibilitats de marcar i, per tant, de fer més punts. 

O

L'extrem desequilibrant: Té menys possibilitats de marcar, però té més possibilitats de participar en una possible jugada de gol

Per la meva experiència el millor és tenir al millor d'avanter o al mes enrachat de la lliga i a dos extrems.




Comentarios

Entradas populares de este blog

Com analitzar cada jornada de lliga

Blog Fantasy